Johanna Willerstrand

Utbildning: Personlig tränare samt löpcoach

Jag brinner för ett liv i rörelse, med stark kropp får man en stark knopp. Hälsa för mig är framförallt mental hälsa och min tro är att vägen dit är genom fysisk aktivitet. Jag levde länge ett passivt liv men började för tre år sedan att träna för att köra Vasaloppet och fysisk aktivitet blev för mig ett mentalt välbefinnande som jag inte var beredd på.
Tack vare denna resa och insikt har jag nu börjat brinna för att få dela med mig och få folk i rörelse i stort som smått. Vi har alla olika förutsättningar och drivs av olika saker.
Jag har utbildat mig till personlig tränare och desto mer kunskap jag får ju säkrare blir jag på att en stark kropp är nyckeln till ett rikt liv tillsammans med en bra social miljö.

Mia Olsson

Utbildning: Diplomerad kostrådgivare samt utvecklingsingenjör

Jag har under de senaste åtta åren arbetat som Vice VD på ett åkeri men har nu omskolat mig för att arbeta med det jag brinner allra mest för, att inspirera och motivera människor att må bra och ha en god hälsa! Jag började själv att träna på äldre dagar och har nu genomfört sex Vätternrundor och tränar i dag triathlon. Att vara i rörelse och ha kunskap om kosten har gjort mig otroligt välmående och detta vill jag nu dela med mig av!

Följ oss på vår blogg Endorfiner på Västkusten