Referenser

Colorama

Stefan är delägare och driver 7 färgbutiker inom Colorama. 2017 valde Stefan att investera extra i sin personal och köpte Hälsoåret av oss. Såhär säger Stefan efter att vi avslutat och sammanställt hälsoåret.

Stefan Johansson
-Jag vill verkligen tacka Invictuslife för att ha fått förmånen att jobba med dessa underbart positiva och inspirerande tjejer under ett helt år,då de tagit sig an min personal i ett års tid. Det är ju inte svårt att nå resultat när engagemanget från deras sida som man anlitat är så genuint och peppande.Vid halvårs skiftet hade 100% av vår personal gjort någon typ av förändring till det bättre typ bättre kosthållning, börjat träna till att kanske få in en lite bättre sömnvana. Sedan var det kanske några procent som inte var tillräckligt uthålliga utan föll tillbaka till gamla mönster. Men i vilken investering kan man få bättre utdelning än att den största delen av sin personal gjort stora eller små förbättringar i sitt välmående? Jag är enormt nöjd med min investering i min personal och vad Invictuslife gjort för oss. // Stefan

Zetterholms Bygg

Björn som driver Zetterholms Bygg var och lyssnade på vår föreläsning Hälsa – Hur svårt kan det va?

Björn Zetterholm
– Johannas glada och positiva utstrålning smittar av sig inte bara som PT utan även på hennes föreläsning om kost och hälsa. Roligt, lärorikt och en självklar rekommendation!!

Cecilia Bengtsson

Cecilia vann en PT-timma med Johanna när vi lancerade vår hemsida. Sedan har Cecilia fortsatt med personlig träning med ett pass var tredje vecka. Ett år senare säger Cecilia såhär.

Cecilia Bengtsson:
– Förutom förbättrad kondition och styrka känner jag mig starkare mentalt. Tar inte motgångar lika hårt. Jag jobbar som lantbrukare så just för fysisk aktivitet kanske jag inte hade behövt träna men tack vare träningen orkar jag mer. Jag har tränat för Johanna nu i över ett år ca var tredje vecka vilket gjort att vi kan prata om det mesta, några ord jag ofta tar med mig när jag tränar hemma själv är att vara snäll mot dig själv. Om det känns tungt vid en joggingrunda tänker jag att det är bättre att fullfölja med lägre tempo än att ligga hemma på soffan. Tack vare Johanna har jag börjat styrketräna regelbundet och tar med mig övningarna vi gör tillsammans till gymmet på Friskis, jag försöker även tänka på att äta lite mer hälsosamt, mer frukt och grönt. // Cecilia

Handelsbanken

Vi är otroligt glada över att Handelsbankens personal var så positivt inställda till Hälsoåret. Vi är stolta över resultatet och att var och en nådde sina uppsatta mål.

Bankchef Jonas Lagerqvist:
– Alla var genuint positiva till vad Invictuslife hade att erbjuda. Vad som särskilt nämndes som positivt var den personliga/individuella utformningen samt att det lades på en lagom nivå som alla kunde identifiera sig med.

Jacob Hallbom

Jacob hade som mål att springa Varbergsloppet under 40 minuter. Jacob har fått coachning och löppass som han har genomfört på egen hand. Hans kommentar direkt efter målgång gör oss stolta både över honom och oss själva.

Jacob Hallbom:
– Jag är så sjukt nöjd och det är er förtjänst! Tiden blev 39:40.

Tomas Scherp

Tomas hade som mål att springa Varbergsloppet under 60 minuter. Vi tränade löpteknik, löpstyrka och gav honom löppass och kostråd inför målet.

Vilken energi han har och som han genomförde loppet!

Tomas Scherp:
– Inspirerande och väldigt givande med betoning på givande! Tack tjejer! Tiden blev 55:43.

Curt-Olof Larsson

Curt-Olof har under en längre tid haft högt blodtryck som han ville få ordning på samt att han ville gå ner i vikt. Vi gjorde en kostregistrering och satte upp fysiska mål och oj vad det har gått bra! Curt-Olof har nu normala blodtrycksvärden och har tappat flera centimeter i midjan.

Curt-Olof Larsson:
– Jag är piggare, sover bättre och rör mig regelbundet för jag vet hur bra jag mår av det. Jag har mycket ork över till att umgås med mina barnbarn också!

Lilla Träslövs FF Flickor 05

Fredagsfys med fotbollstjejer, föräldrar och tränare. Vi fick den roliga äran att hålla en inspirationsträning samt föreläsa om vikten med näringsrik återhämtning.

Tränare Peter Johansson:
– Shit vad kul det var! Många härliga övningar och återhämtningstips som avslutades med goda energibollar och härlig smoothie. Tack alla barn, vuxna och Invictuslife som gjorde fredagskvällen till en upplevelse!